De onderstaande jongen zijn te reserveren,

lees wel eerst even hoe het reserveren werkt *klik hier*, om zo teleurstellingen te voorkomen.

U kunt daar ook een formulier invullen om te reserveren.

 

Ik heb het "hoe te reserveren" een beetje aangepast. Ik ben nog een beetje zoekende wat het beste bij mij past. MOMENTEEL GEEN JONGE HAMSTERS TE KOOP

 

AT THE MOMENT WE DON'T HAVE YOUNG HAMSTERS FOR SALE


Van tijd tot tijd hebben we ouder dieren te koop, of dieren die we uiteindelijk niet (meer) inzetten in de hamstery. Dit omdat we door willen blijven groeien en de lijn voort willen zetten. En dan is er soms ruimte nodig om dit te realiseren. We kunnen helaas niet alles houden.

 

Deze ouderdieren mogen verhuizen maar moeten beslist niet.

 

Omdat ik als fokker niet altijd alles kan aanhouden helaas, mogen de volgende hamsters verhuizen naar een fijn pensioen adres. Qua geld vraag ik niet veel voor ze (al zullen de andere hamsters in de hamstery wat lekkers wel kunnen waarderen ), wel vraag ik een ruim hok van minimaal 80*50 cm en een fijn groot rad om in te rennen. Gewoon een fijn thuis waar ze lekker van hun pensioen kunnen genieten. Graag blijf ik ook in contact om af en toe eens een update te krijgen hoe het met ze gaat. Het mogen duidelijk zijn dat er met deze hamsters niet gefokt mag worden.

 

Lilly, donker sepia korthaar dame, geboren 1-3-2017

Coco puff, choco ds langhaar satijn, geboren 5-3-2017

Octavia, goud korthaar, geboren 8-8-2017

Peach, geel tts korthaar, geboren 11-9-2017

Pandora, donker sepia korthaar (mogenlijk geel umb), geboren 11-9-2017

Paloma, donker sepia langhaar (mogenlijk geel umb), geboren 11-9-2017

 

Het mogen vanzelf sprekend zijn dat er niet met ze gefokt gaat worden, kan ook niet meer ivm de leeftijd. Ik weet dat sommige al op leeftijd zijn, ze gaan ook alleen weg als ze minimaal een kooi/hok ten grote van een mary ferplast kooi krijgen (80*50), een groot renrad en lekker de aandacht.

 

Deze hamsters mogen weg, ze moeten beslist niet.

Heb je interesse in 1 van de hamsters en wil je meer info? Mail me dan