De onderstaande jongen zijn te reserveren,

lees wel eerst even hoe het reserveren werkt *klik hier*, om zo teleurstellingen te voorkomen.

U kunt daar ook een formulier invullen om te reserveren.

 

Ik heb het "hoe te reserveren" een beetje aangepast. Ik ben nog een beetje zoekende wat het beste bij mij past. 
Deze kleine schat is de laatste van het nest die een nieuw baasje zoekt. Ze was het achterblijvertje maar is inmiddels mooi bijgetrokken. Haar kleur is goud schildpad langhaar en zij is geboren op 22 januari 2019. Ze is dus oud genoeg om te mogen verhuizen. Ze verhuisd graag naar een verblijf van minimaal 80x50 cm met een renrad van minimaal 28 cm. Syrische hamsters hebben namelijk graag de ruimte om lekker te kunnen graven en knap te kunnen rennen. Ze verhuisd alleen als huisdier! Syrische hamsters zijn ook solitair, wat betekend dat ze graag alleen wonen. Samen wonen met een soortgenoot gaat echt (fataal) fout.

 

Interesse? Klik hier


Van tijd tot tijd hebben we ouder dieren te koop, of dieren die we uiteindelijk niet (meer) inzetten in de hamstery. Dit omdat we door willen blijven groeien en de lijn voort willen zetten. En dan is er soms ruimte nodig om dit te realiseren. We kunnen helaas niet alles houden.

 

Deze ouderdieren mogen verhuizen maar moeten beslist niet.

 

Omdat ik als fokker niet altijd alles kan aanhouden helaas, mogen de volgende hamsters verhuizen naar een fijn pensioen adres. Qua geld vraag ik niet veel voor ze (al zullen de andere hamsters in de hamstery wat lekkers wel kunnen waarderen ), wel vraag ik een ruim hok van minimaal 80*50 cm en een fijn groot rad om in te rennen. Gewoon een fijn thuis waar ze lekker van hun pensioen kunnen genieten. Graag blijf ik ook in contact om af en toe eens een update te krijgen hoe het met ze gaat. Het mogen duidelijk zijn dat er met deze hamsters niet gefokt mag worden.

 

 

Peach, creme tts korthaar, geboren 11-9-2017

Paloma, donker sepia langhaar (mogenlijk geel umb), geboren 11-9-2017

Sunny Girl, zilvergrijs korthaar, geboren 31-1-2018

Quirina, goud langhaar, geboren 26-3-2018

Rosella, goud korthaar, geboren 10-4-2018

 

Het mogen vanzelf sprekend zijn dat er niet met ze gefokt gaat worden, kan ook niet meer ivm de leeftijd. Ik weet dat sommige al op leeftijd zijn, ze gaan ook alleen weg als ze minimaal een kooi/hok ten grote van een mary ferplast kooi krijgen (80*50), een groot renrad en lekker de aandacht.

 

Deze hamsters mogen weg, ze moeten beslist niet.

Heb je interesse in 1 van de hamsters en wil je meer info? Mail me dan