De onderstaande jongen zijn te reserveren,

lees wel eerst even hoe het reserveren werkt *klik hier*, om zo teleurstellingen te voorkomen.

U kunt daar ook een formulier invullen om te reserveren.

 

Ik heb het "hoe te reserveren" een beetje aangepast. Ik ben nog een beetje zoekende wat het beste bij mij past. 


Uit het A4 nest is nog een goud mannetje beschikbaar, hij mag al gelijk verhuizen. Hij wenst een verblijf van minimaal 80x50cm maar het liefste groter zodat hij lekker kan graven. En natuurlijk een renrad van minimaal 28cm om lekker in te kunnen rennen.


Van tijd tot tijd hebben we ouder dieren te koop, of dieren die we uiteindelijk niet (meer) inzetten in de hamstery. Dit omdat we door willen blijven groeien en de lijn voort willen zetten. En dan is er soms ruimte nodig om dit te realiseren. We kunnen helaas niet alles houden.

 

Deze ouderdieren mogen verhuizen maar moeten beslist niet.

 

Omdat ik als fokker niet altijd alles kan aanhouden helaas, mogen de volgende hamsters verhuizen naar een fijn pensioen adres. Qua geld vraag ik niet veel voor ze (al zullen de andere hamsters in de hamstery wat lekkers wel kunnen waarderen ), wel vraag ik een ruim hok van minimaal 100*50 cm en een fijn groot rad om in te rennen. Gewoon een fijn thuis waar ze lekker van hun pensioen kunnen genieten. Graag blijf ik ook in contact om af en toe eens een update te krijgen hoe het met ze gaat. Het mogen duidelijk zijn dat er met deze hamsters niet gefokt mag worden.

 

Sunny Girl, zilvergrijs korthaar, geboren 31-1-2018

Rosella, goud korthaar, geboren 10-4-2018

Shanty, goud korthaar, geboren 14-5-2018
Thyrza, oranje korthaar, geboren 7-8-2018

 

Het mogen vanzelf sprekend zijn dat er niet met ze gefokt gaat worden, kan ook niet meer ivm de leeftijd. Ik weet dat sommige al op leeftijd zijn, ze gaan ook alleen weg als ze minimaal een kooi/hok van 100*50 krijgen, een groot renrad en lekker de aandacht.

 

Deze hamsters mogen weg, ze moeten beslist niet.

Heb je interesse in 1 van de hamsters en wil je meer info? Mail me dan